Logo Aprilvisje

Cadeautjestips voor de Sint!

Cadeautjestips voor de Sint!
Interactief speelgoed

Interactief speelgoed helpt je kindje bij zijn/haar ontwikkeling. Ken je dat blije gevoel wanneer je ineens iets nieuws kunt? Iets wat je eerst moeilijk vond en niet begreep maar ineens kon je het! Dat gevoel hebben jonge kinderen heel vaak. En hoe meer ze worden uitgedaagd, des te meer ze leren. Daarom zit Kid O speelgoed vol met dingen voor kleintjes om te ontdekken, te leren en zich te ontwikkelen. Daag je kinderen uit en laat ze creatief zijn, vindt Kid O. Daarvan profiteren ze hun hele leven! En daar zijn we het helemaal mee eens. De producten van Kid O zijn speciaal ontwikkeld voor kinderhandjes en hun producten met licht of geluid trekken de aandacht van ieder kindje! Ga jij voor de superleuke huisjes, de auto of de leuke woonboot die ook echt op het water kan? Speelplezier verzekerd met de producten van Kid O.

  

Houten speelgoed

Houten speelgoed stimuleert de verbeelding van je kindje. Door de eenvoud van houten speelgoed prikkelt het de fantasie van je kleine schat. Kinderen zullen verhalen maken met de houten figuren wat hun creativiteit stimuleert. Houten speelgoed is tijdloos en duurzaam. Denk maar aan een houten loopfietsje, duwstok of blokkentoren. Het zijn echte klassiekers. Vroeger speelden we er zelf mee, maar ook nu spelen onze kinderen er nog even graag mee.

  

Knuffels

Een knuffel doet het altijd goed! Bij de allerkleinsten, maar ook bij de al wat grotere kindjes! Kinderen hechten zich snel aan een knuffel en het wordt hun beste vriendje. Naast dat kinderen het superfijn vinden om mee te knuffelen, kunnen sommige knuffels ook perfect als decoratie gebruikt worden.

  

Loopwagen/loopfiets

Een loopwagentje of een loopfiets doet het altijd goed bij de Sint en brengt hij maar al te graag! ????

  

Puzzels

Is je kleine schat ook gek op puzzelen? Dan zal de Sint zeker en vast een puzzel brengen. Voor de allerkleinsten beginnen we met steekpuzzels, maar we hebben zelfs puzzels tot 500 stukjes voor de grotere kinderen. Of puzzelt je kindje graag op de grond? Dan zijn de vloerpuzzels van Petit Collage het ideale cadeau van de Sint.

  

Ballenbaden

Heel veel kids zijn dol op spelen in het ballenbad! Ze bestaan in verschillende kleuren zodat er altijd wel eentje in je interieur past. Aan een ballenbad hebben ze lang plezier, want ze kunnen erin vanaf ongeveer 1 jaar tot 5 à 6 jaar. Heb je meerdere kids of zijn je kindjes al iets ouder? Dan bestaat er sinds kort ook de XXL ballenbaden. Deze zijn geschikt voor kinderen tot 8 jaar.

  

Badspeelgoed

Badspeelgoed valt altijd in de smaak bij kindjes! Stapel en giet emmertjes, badspeeltjes, een spuitende walvis! Niets leuker dan spelen in bad!

Voor in het schoentje

De Sint doet zijn intrede in het land. Dat betekent voor de meeste kindjes dat ze hun schoentje gaan zetten. Omdat we naast snoep af en toe iets anders willen geven doen kleine cadeautjes het ook vaak goed. Wat dacht je van leuke en ecologische wasco’seen balnagellakje voor je kleine prinses, een autootje,…

  

 

Wij wensen alle kindjes een fijne Sinterklaas toe!