Logo Aprilvisje

Comfortabel stappen en spelen met de schoentjes van Bobux!

Comfortabel stappen en spelen met de schoentjes van Bobux!

Bobux heeft verschillende soorten schoentjes, elk voor een andere leeftijd.

Soft sole

De Boux soft soles zijn ideaal om de eerste stapjes te leren zetten. Ze bieden een fantastische ondersteuning aan de kleinste kindervoetjes. Binnenshuis kunnen ze op hun tempo leren stappen met deze soft soles die hen een goede grip biedt.

De Bobux soft soles zijn gemaakt van zacht, natuurlijk Eco-leer. Dit is veiliger voor je baby en het milieu. Pediaters noemen het het perfecte schoeisel voor kinderen onder 2 jaar en raden Bobux schoentjes dan ook sterk aan. Het zachte leder bovenaan en de suède lederen zool geven de voetjes van uw baby de mogelijkheid om naar behoren te functioneren en te groeien zonder beperkingen. Een uniek elastisch systeem maakt de soft soles gemakkelijk om aan te doen en aan te blijven!

Step-up

Zet je kleine schat net zijn eerste stapjes? Laat hem dan oefenen, net als op blote voetjes, met de Step-up schoentjes van Bobux.

De vorm van de Step-up schoentjes zijn speciaal ontwikkeld en aangepast aan de voetjes van de eerste stappertjes. Het is een belangrijke ontwikkelingsfase waarin de ronde voetjes alle ruimte krijgen om onbelemmerd te groeien en zich op een goede en gezonde manier te ontwikkelen.

De Step-up schoentjes kunnen makkelijk aan en uit dankzij de handige sluiting en het goede ontwerp. Daarnaast kunnen ze ook optimaal versteld worden. Het soepele leer en de lichtgewichte zool zorgen ervoor dat de voetjes van je kleine spruit veel bewegingsvrijheid hebben en zich zo goed kunnen ontwikkelen. De zool is volledig gemaakt uit rubber. Het is duurzaam, biedt stabiliteit en beschermt de kleine voetjes terwijl je kindje zowel binnen als buiten zijn eerste stapjes zet.

Step-up play 

De “play” serie van de step-up schoentjes staat symbool voor jong denken! Verwacht de laatste wetenschappelijke en technologische inzichten gecombineerd met opvallend design.

De naam zegt het al: Play durft extreem gebruik aan – dat van spelende kinderen!

Step-up street

De step-up schoentjes uit de “street” serie zijn speciaal gemaakt voor coole kids en hun fashionista ouders. Met de Bobux expertise en alle innovatieve technieken uit de Play serie zijn we ook hier verzekerd van de beste voetontwikkeling.

Step-up classic

Classic staat voor een klassieke stijl. Een mooie collectie van superieure kwaliteit. Gebaseerd op de vertrouwde Bobux filosofie verzekeren ze een gezonde voetontwikkeling. Schoentjes om verliefd op te worden!

I-Walk

Kan je kindje al vlot stappen? Dan zijn de I-Walk schoentjes ideaal!

Ook als je kindje al goed kan stappen, kan je bij Bobux terecht. Bobux heeft een natuurlijke schoenvorm ontwikkeld die de anatomie van het kindervoetje respecteert. De I-Walk schoentjes bieden steun aan de enkel en de hiel. Verder laten ze veel ruimte voor een onbelemmerde groei en beweging. Dankzij inkepingen aan de zijkant van de zool en rond de bal van de voet is de zool van de I-Walk schoentjes extra buigzaam. De inkepingen in de zool en het profiel van de schoentjes zorgen voor extra grip en een goede afrolling. Hiermee wordt blootvoets lopen het best benaderd. De I-Walk schoentjes kunnen makkelijk aan en uit dankzij de handige sluiting en het goede ontwerp. Daarnaast kunnen ze ook optimaal versteld worden.

I-Walk classic

Classic staat voor een klassieke stijl. Een mooie collectie van superieure kwaliteit. Gebaseerd op de vertrouwde Bobux filosofie verzekeren ze een gezonde voetontwikkeling. Schoentjes om verliefd op te worden!

 

I-Walk X-serie

De X-serie staat voor keileuk schoeisel, met als basis de kwaliteit en zorg voor de voet waar Bobux om bekend staat. Met genoeg ruimte voor tenen om sterker en groter te worden, biedt dit gamma alle voordelen van I-walk, en ziet het er ondertussen ook nog mega cool uit!

Voor iedere leeftijd vind je schoentjes van Bobux.