Logo Aprilvisje

De beste draagzak voor je baby

De beste draagzak voor je baby

Babylonia

Flexia

Nieuw van deze maand (april 2017) is de Babylonia Flexia. Een handige draagzak die je kan gebruiken van de geboorte tot de peutertijd en dit allemaal zonder accessoires zoals een verklein of vergrootkussen.
Deze draagzak wordt geleverd met 3 verschillende panden. Je kan ze makkelijk verwisselen door ze gewoon in te ritsen. Er zijn dus geen complexe maataanpassingen nodig. Het eerste pand kan je gebruiken voor baby’s van 0 tot 3 maanden, het tweede pand voor kindjes van 3 tot 10 maanden en het derde pand kan je gebruiken voor kindjes van 10 maanden tot 3 jaar. Dankzij deze panden groeit de draagzak met je kindje mee. Je kan je kindje in verschillende posities dragen: in de buik- , rug- of heuppositie.
Je kleine schat zit in deze draagzak altijd in een ergonomische M-houding. Dat wil zeggen dat de knietjes altijd hoger zitten dan de billen. Ook de rug van je kindje wordt perfect ondersteund terwijl de natuurlijke kromming wordt gerespecteerd. Ook aan jouw comfort is gedacht! Dankzij de extra zachte schouderbanden, de ondersteunende heupband en het ademende organisch katoen kan ook jij optimaal genieten van het dragen. De Flexia draagzak is gemaakt van organisch katoen en is verkrijgbaar in 2 kleuren: deep grey en soft grey. De Flexia draagzak heeft de gouden Baby Innovation Award 2017 gewonnen en behaalde daarmee de eerste plaats in de categorie ‘materniteit’.

Ergobaby

3 posities orginial

Met de 3 positie draagzak van Ergobaby kan je op 3 ergonomische en comfortabele manieren je baby’tje dragen. De draagposities zijn: voorkant naar binnen gekeerd, op de heup en op de rug.

Met deze draagzak kan je je kindje vanaf 5,5 kg tot wel 20 kg dicht bij je dragen. De nieuwe, ondersteunende brede heupband en gevoerde schouderbanden bieden maximaal gemak voor de ouder en verdelen het gewicht van de baby gelijkmatig. Dankzij de klittenbandsluiting aan de tailleband trek je de draagzak gemakkelijk aan en uit. De slaapkap geeft ondersteuning aan het hoofd van je kindje en het biedt tegelijkertijd bescherming en privacy. Hierdoor kan je discreet borstvoeding geven en kan je kindje, rustig en beschermd tegen de zon, slapen.

De gestructureerde kuipstoel zorgt dat de baby in alle 3 de posities ergonomisch zit. De houding die een baby ook in de baarmoeder aanneemt: met de beentjes lichtjes gespreid en opgetrokken, en de rug in een C-vorm. Het verkleinkussen (apart verkrijgbaar in onze webshop) maakt de ergonomisch correcte houding voor pasgeboren baby’s mogelijk. Vanaf 5,5 kg is dit verkleinkussen niet nodig, je kindje kan de juiste houding dan zelf innemen, zonder hulpmiddel.

De verstelbare, opgevulde schouderbanden hebben een kruisingsmogelijkheid: een nóg betere pasvorm voor tengere mama’s of kleinere baby’s.
Deze draagzak is ook voorzien van een klein opbergvakje met ritssluiting (voor bv. het slaapmutsje) en een groot opbergvak met ritssluiting (voor portemonnee, sleutels, gsm,…)

4 posities 360 °

Deze draagzak biedt alle voordelen van de 3 positie draagzak, maar dan met nog een extra positie bij. Met deze draagzak kan je kindje namelijk op de buik gedragen worden met de voorkant naar binnen óf naar buiten gekeerd. Zo kan je kindje meekijken naar alles wat er rondom hem/haar gebeurd. Daarnaast is het ook mogelijk om je kindje op de heup of de rug te dragen.

Geboortepakket 3 posities en 4 posities

Zowel de draagzak met 3 posities als die met 4 posities is verkrijgbaar in een geboortepakket. In dit geboortepakket is het verkleinkussen inbegrepen en kan je deze dus makkelijk gebruiken vanaf de geboorte van je kleine spruit.

Handige accessoires

  • Baby verkleinkussen

Bij de 3 en 4 positie draagzak kan je het verkleinkussen apart aankopen in onze webshop als u deze nodig heeft. Het baby verkleinkussen is gemakkelijk, veilig en comfortabel! Vanaf 3,2 kg kan je baby comfortabel gedragen worden in een ErgoBaby draagzak mét dit baby verkleinkussen. Vanaf 5,5 kg is dit verkleinkussen niet meer nodig. Je kindje kan dan de juiste houding zelf innemen, zonder hulpmiddel.

  • Weerbescherming

Ook als het regent moet je weleens naar buiten met je kleine schat. Met deze regenbescherming kan je je kindje ook dan makkelijk blijven dragen in de draagzak. De regenbescherming gaat gemakkelijk over elke ErgoBaby draagzak. De regenhoes is gemaakt van polyester en beschermt je baby volledig tegen wind en regen. Met zowel een kap als zijzakken met elastische afsluiting, is het compleet waterdicht. Eens opgeplooid neemt het zo weinig plaats in, dat je het zonder problemen overal mee naartoe kan nemen in je luiertas of handtas.

  • Poppendraagzak

Wat is er leuker dan twinnen met je kleine schat? Kinderen vinden het geweldig om mama of papa na te doen. Ziet je kindje dat zijn kleine zus/broer gedragen wordt in een draagzak en wil hij/zij dat graag nadoen? Met deze poppendraagzak kan dat! Je kindje kan zijn/haar lievelingspop of teddybeer op de buik of op de rug dragen. Deze poppendraagzak is geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar. Een geweldig kraamcadeau voor grote zus (en waarom niet voor grote broer?!)

Wil jij ook graag dragen? Welke draagzak heeft jullie voorkeur?