Logo Aprilvisje

Een goede bescherming tegen de zon met de zonnebrillen van Ki Et La

Een goede bescherming tegen de zon met de zonnebrillen van Ki Et La

Alleen de beste bescherming is dus goed genoeg voor je kind en Ki Et La begrijpt dat! Ze blijven zoeken naar nieuwe technieken om je kleintje nog beter te beschermen tegen de felle zon.

Voor de allerkleinsten (0-18 maanden) hebben ze de diabola ontwikkelt. Wat uniek is aan deze zonnebril is dat je kindje ze lang kan dragen doordat ze aan twee kanten te dragen zijn! Voor de allerkleinsten tot 9 maanden gebruik je de kant met de smalle neusopening. Als dat te klein wordt, draai je de zonnebril eenvoudig om. De neusopening aan de andere kant is wat breder zodat kindjes van 9 tot 18 maanden de zonnebril ook perfect kunnen dragen. De bril past zich perfect aan aan de ontwikkeling van het gezicht van je kindje.

 

Diabola (0 tot 18 maanden)
Diabola (0 tot 18 maanden)

Vervolgens hebben ze ook grotere maten ontwikkelt. De jokaki voor kinderen van 12 tot 30 maanden, de jokala voor kids van 2 tot 4 jaar en voor de grotere kinderen hebben ze de jokakids ontwikkelt, die ideaal is voor de leeftijd van 4 tot 6 jaar. Al de zonnebrillen zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleurtjes!

Jokaki (12 tot 30 maanden)
Jokaki (12 tot 30 maanden)
Jokala (2 tot 4 jaar)
Jokala (2 tot 4 jaar)
Jokakids (4 tot 6 jaar)
Jokakids (4 tot 6 jaar)

De monturen van Ki Et La zijn zeer flexibel. Ze zijn uit één stuk gemaakt en ontworpen met de zigzag-technologie. Deze technologie is gebaseerd op de buigzaamheid van een rietje. Deze hippe zonnebrillen kunnen zeker en vast tegen een stootje! De oren van deze bril kan je buigen en de glazen zijn onbreekbaar. De zonnebrillen zijn voorzien van categorie 4+ glazen en ze filteren ook het meest verblindende blauwe licht. De zonnebril wordt geleverd inclusief een bandje voor in de nek zodat de zonnebril op zijn plaats blijft en met een etuitje om het in op te bergen.

Maar ook aan zonnehoedjes heeft Ki Et La gedacht! Met hun geweldige zonnehoedjes bescherm je het hoofd, de nek en het gezichtje van je kleine schat tegen de zon. De hoedjes zijn ook omkeerbaar en je kan ze dus op 2 manieren dragen. Kies je vandaag voor de witte kant of voor de gave print? Het langere stuk zorgt ervoor dat je ofwel het gezichtje ofwel het nekje van je kindje extra kan beschermen. Je kan de zonnebrillen van Ki Et La ook bevestigen aan het zonnehoedje. Superhandig!

Ki Et La maakt zonnebrillen en zonnehoedjes die er hip en vrolijk uitziet en je kindje beschermen!