Logo Aprilvisje

Handig eten en spelen met de leuke placemats en bordjes in één van EZPZ

Handig eten en spelen met de leuke placemats en bordjes in één van EZPZ

Happy Bowl

De kom is handig voor verschillende gerechten zoals pasta, soep, ontbijtgranen, pap,… De placemats zuigen zich vast aan het grondvlak, veilig dus voor snelle kinderhandjes!

Ook mag de kom in de microgolfoven. Je kan het eten er dus rechtstreeks in opwarmen.

Happy Mat

De ‘Happy Mat’ is handig om verschillende ingrediënten apart te serveren, voor verschillende soorten fruit, een dessertje, boterhammetjes,…Eten wordt zo nog leuker! Ook mag de mat in de microgolfoven en oven.

Mini Mat

De ‘Mini Mat’ is de kleinere versie van de ‘Happy mat’ zodat het ook past op het tafelblad van de meeste eetstoelen. Ook kan je de ‘Mini mat’ gemakkelijk in het herbruikbare tasje opbergen en zo in de luiertas meenemen. Het bordje is handig om verschillende ingrediënten apart te serveren, voor verschillende soorten fruit, een dessertje, boterhammetjes,… Eten wordt zo nog leuker! Ook mag de mat in de microgolfoven en oven. Je kan het eten er dus rechtstreeks in opwarmen.

 

Play Mat

Maar ook aan het spelen hebben ze gedacht! Deze ‘Play Mat’ is er om het spelen te vergemakkelijken. Zo zijn de kleine vakjes ideaal om kleine voorwerpen in te leggen. Denk maar aan strijkparels, legoblokjes, kralen,… Al kan je natuurlijk de mat gebruiken om een kleine snack in te serveren. Denk maar aan rauwe groenten met een sausje in het midden. Alles blijft mooi op zijn plaats liggen, gedaan met het omstoten van kommetjes! Geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden.

Alle producten van EZPZ zijn gemaakt van hoogwaardige silicone en zijn dus erg duurzaam. Ze zijn vrij van BPA, ftalaten en PVC. Daarnaast zijn ze ook hypoallergeen. Al de placemats kunnen ook in de vaatwasser of je kan ze onder de kraan afspoelen. Ze zijn ook geschikt voor in de microgolfoven en oven (tot 350°). Lekker handig dus.

 

Met deze geweldige bordjes en placemats in één wordt eten en spelen nog leuker!