Logo Aprilvisje

Handige hulpmiddeltjes voor de zindelijkheidstraining!

Handige hulpmiddeltjes voor de zindelijkheidstraining!

Zindelijkheidsbroekjes

Zoocchini

De zindelijkheidsbroekjes komen altijd goed van pas. Ze vangen de eerste druppeltjes op wanneer ze opweg zijn naar het potje. Er zijn verschillende leuke prints te vinden in de zindelijkeheidsbroekjes. Met die van Zoocchini zit je altijd goed! De geweldige diertjes op het poepje van je kindje maken het leuk voor de ouder en je kleine spruit. Er is keuze uit stoere safaridieren of schattige oceaandieren, zowel voor jongens als meisjes. Daarnaast hebben de trainingsbroekjes van Zoocchini een dikke laag dubbelzijdige badstof tussen de lagen katoen, wat er voor zorgt dat kleine ongelukjes (de eerste druppeltjes), die vooral in het begin gebeuren, worden opgenomen. Al de trainingsbroekjes en het ondergoed van Zoocchinni zijn gemaakt van zacht, organisch katoen. Hierdoor zijn ze heel comfortabel om te dragen.

Imse Vimse

De trainingsbroekjes van Imse Vimse zijn ook ideaal om te gebruiken bij de zindelijkheidstraining. Een comfortabele laag van biologisch katoen aan de buitenkant, zachte elastiek in de taille, twee lagen biologische badstof aan de binnenkant en een laag van polyurethaan-gelamineerd polyester houden de kleding droog en laat de huid ademen. Hierdoor zitten de broekjes heel comfortabel. De oefenbroekjes van Imse Vimse gebruik je tijdens de dag ( niet tijdens een middagdutje of ’s nachts). Als je kindje voelt dat het naar de wc moet, kan je kindje het makkelijk zelf aan en uit doen. Het heeft namelijk geen extra sluiting, net zoals bij een onderbroekje.

Magic Potty boekje

Met dit fantastische “Magic Potty” boekje wordt de zindelijkheidstraining leuk! Met dit boekje wordt elke plasje in het potje beloond met een leuk plaatje en een sticker! Maar hoe gaat het nu precies in zijn werk?

Op de bodem van je potje plak je een Magic Sticker. Door een plasje te doen tovert je kindje het wolkje weg en verschijnt er in het potje een leuk zonnetje. Dit trucje zal je kleine schat met veel plezier nog eens willen doen. Elke keer als hij/zij in het potje plast mag je kindje ook een sticker plakken in het bijhorende boekje.

Deze set bestaat uit 2 Magic Stickers (verkleurde plasstickers) die elk 3-6 maanden meegaan, 75 beloningsstickers, een beloningsboekje om de stickers in te plakken en een eenvoudig stappenplan (inclusief checklist waarmeen men kan bepalen wanneer je het beste met de training kunt beginnen)

In het filmpje zie je de werking van de “Magic Potty”.

 

Met deze handige hulpmiddeltjes wordt de zindelijkheidstraining leuk voor jou en je kleine schat!  Veel succes met de potjestraining!