Logo Aprilvisje

Uitwasbare zwemluiers: een must bij het babyzwemmen!

Uitwasbare zwemluiers: een must bij het babyzwemmen!

Zwemluiers zwellen niet op, maar houden wel de ontlasting tegen. Met een leuke zwemluier kan je kleine spruit naar hartenlust spartelen in het water zonder dat de zwemluier afzakt of los komt te zitten door het gewicht.

Pandababy

De zwemluiers van Pandababy kan je lang gebruiken aangezien ze verstelbaar zijn met drukknopjes. Ze zijn geschikt voor kindjes van 4 tot 15 kilogram. De binnenlaag is gemaakt van zacht fleece wat ervoor zorgt dat de zwemluier zacht aanvoelt en comfortabel zit. Aan de beentjes is er een elastiek voorzien zodat de ontlasting zo goed mogelijk binnen de luier blijft. Met de drukknoopjes kan je de zwemluier makkelijk op de juiste maat instellen zodat je kindje hem langer kan gebruiken. Daarnaast kan je de zwemluier ook makkelijk wassen in de wasmachine en droogt hij snel. Klaar voor de volgende zwembeurt!

De zwemluier aandoen

  1. Net zoals bij een gewone luier leg je de zwemluier onder de billetjes van je kindje;
  2. Eerst maak je de zwemluier vast rond de heupen van je kindje. Dit doe je door de oranje drukknoopjes op de paarse drukknoopjes vast te maken. Zoals je kan zien zijn er veel paarse drukknopen en kan je spelen met de maat totdat de luier perfect rond het buikje van je kindje zit.

 

Lengte inkorten

Als je na het aandoen van de zwemluier merkt dat hij te lang is, kan je de lengte nog inkorten. Dit kan je doen met behulp van de rode, groene en gele drukkers. Als je bijvoorbeeld een miniluier wilt voor een baby’tje vanaf 4 kilo kan je de gele drukkers op de rode vastmaken. Dan heb je een mini zwemluier.

De zwemluiers van Pandababy kan op 40 ° gewassen worden.

Imse Vimse

De zwemluiers van Imse Vimse zijn makkelijk in gebruik. Door de 2 drukknoopjes aan de zijkant zijn ze makkelijk aan en uit te doen bij je kleine spruit, zelfs wanneer deze nat is. Je kan één beentje erin steken en daarna het makkelijk sluiten met de drukknopen. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten en leuke prints. Ook aan de Bumba fans hebben ze gedacht. Een te gekke zwemluier met Bumba op wordt al snel de favoriet van je kleine spruit!

Ontdek ons volledige assortiment aan uitwasbare zwemluiers hier.