Logo Aprilvisje

Zomerslaapzakken voor je kindje!

Zomerslaapzakken voor je kindje!

Ergopouch

Ergococoon

De Ergococoon is een makkelijke inbaker-slaapzak vervaardigd uit biologisch katoen. Je baby kan zich vrij bewegen door de natuurlijke rek in de stof maar voelt zich toch veilig en geborgen omdat de stof strak om het lijfje zit. Dankzij de rits is het inbakeren heel gemakkelijk. Bovendien is de rits ook makkelijk om snel luiers te verschonen zonder te ‘ontbakeren’. De Ergococoon is voorzien van drukknoopjes bij de armopeningen. Hierdoor kan je zelf kiezen of je het gewoon als slaapzakje gebruikt en de armen eruit laat of als inbakerslaapzak en de armpjes in de slaapzak laat. Dankzij dit systeem kun je ook heel eenvoudig het inbakeren afbouwen en kan de baby na het inbakeren gewoon in zijn vertrouwde zakje blijven slapen. Dat zorgt voor een gevoel van geborgenheid en het bevordert het slaapgedrag.

 

Slaapzak 

De slaapzakken van Ergopouch hebben een perfecte pasvorm. Dankzij de handige stretch aan de zijkant en bovenkant zitten de slaapzakken als gegoten. Heel comfortabel zodat baby’s echt beter slapen! Er is veel bewegingsvrijheid door de rekbare stof wat de heupontwikkeling bevordert. De slaapzakken zijn gemaakt van natuurlijke, biologische vezels (ook de vulling!). Dat is belangrijk want het zorgt voor een perfecte temperatuurregeling. Bovendien wordt het vocht ook 3 tot 4 keer beter geabsorbeerd dan bij normaal katoen. De rits is handig want zo kan je makkelijk en snel de luier van je kindje verschonen.

Je baby’tje kan zijn temperatuur nog niet regelen, waardoor hij/zij het snel te warm of te koud kan krijgen. De dikte en de warmte van de slaapzak zijn dus heel belangrijk (TOG). Hoe hoger de TOG waarde, hoe warmer het is. Een TOG-waarde van 1,0 is ideaal voor de lente en de herfst. Een TOG-waarde van 0,2 is perfect voor de zomer!

Baby Bites

Een prachtige slaapzak én voetenzak inéén! Dat zijn deze fantastische slaapzakken van Baby Bites. De 4-seizoensslaapzakken zijn makkelijk en kan je het hele jaar door gebruiken. Je kan hem overal gebruiken! Overdag in de box of in de kinderwagen en ’s nachts is het perfect voor in hun bedje. Naast een slaapzak, kan je het ook makkelijk gebruiken als voetenzak in de kinderwagen of autostoel. Dit kan je heel eenvoudig doen door de voorziene uitsparingen om de riempjes door te halen open te knippen. Zo kan je er makkelijk de gordel doorhalen. De slaapzak/voetenzak bestaat uit 100 % zacht katoen (anti-huisstofmijt katoen) en de vulling is 100 % polyester. Dankzij de handige ritssluiting kan je hem makkelijk en snel openen en sluiten. Het is geschikt voor kindjes van 0 tot 18 maanden.

My Sweet Potato

My Sweet Potato staat gekend voor zijn zachte prints. Ook op de slaapzakken van dit prachtige merk vind je ze terug. Ze zijn gemaakt van biologisch katoen en dus veilig voor jou en je kindje. De ideale 4-seizoensslaapzak!

Miss princess and Little Frog

Miss princess and Little Frog is een prachtig merkje dat zijn aandacht vestigt op natuurlijke stoffen en een leuk design. Zo komen de diertjes (keuze uit een konijn,wolf of tijger) steeds terug op hun kleding, waardoor het herkenbaar wordt voor je kleine schat. Naast body’s, pyjama’s en dekbedden hebben zij ook fantastische slaapzakken. Deze slaapzakken kan je het hele jaar door gebruiken. De slaapzakken zijn voornamelijk gemaakt uit tencel, een natuurlijke stof die zeer zacht aanvoelt en ook de temperatuur regelt. Is het wat warmer in de kamer van je kleine spruit? Dan zorgt de slaapzak voor een koelende werking. Maar ook als het wat kouder is, zorgt de slaapzak ervoor dat je kindje het nooit te koud heeft. Het zorgt altijd voor de juiste temperatuur. Tencel is 50 % meer vocht absorberend dan katoen. Het is ook heel makkelijk in onderhoud. Tencel biedt dus alleen maar voordelen.

Moon Monsters

Het Belgische merkje Moon Monsters staat bekend om zijn minimalistische prints. Dat zie je niet alleen in hun kleding terug, maar ook op hun slaapzakken. De slaapzakken zien er niet alleen mooi uit, ze zitten ook nog eens heel comfortabel voor je kleine schat. Tip: kies dezelfde print body en slaapzak en dan vormt het een prachtig geheel (zie aanfoto).

Welke slaapzak is jouw favoriet?