Logo Aprilvisje

Wie is Aprilvisje

Wie is Aprilvisje

Hoe het begon …

Aprilvisje … Niet zomaar een lukraak gekozen naam. In 2014 waren Katie en haar vriend in blijde verwachting van hun eerste kindje, een zoontje.
Dat hij Lucas zou heten, was al snel duidelijk.
Dat hij ergens in april geboren zou worden, was ook al snel duidelijk.
Maar dat de deugniet zich 2 weken vroeger zou aankondigen en net op 1 april geboren zou worden, kon niemand voorspellen. Katie – de fiere mama – was al lang op zoek naar een geschikte naam voor haar eigen webshop in babykleertjes (want jawel, tijdens de zwangerschap had ik een heuse shopverslaving ontwikkeld) en samen met Lucas is toen ook de naam aprilvisje geboren!

Hoe het verder ging … en zal blijven gaan!

Als snel bekoorde de collecties van aprilvisje vele mamahartjes en groeide de kleine webshop uit tot een grote vis.
De vele bestellingen en het administratieve werk groeiden Katie als jonge mama met een jonge gezin boven het hoofd tot ze op een mooie dag Sarah ontmoette … Sarah, een jonge energieke dame, met een passie voor kinderkledij die voldoende tijd en energie had om haar schouders onder aprilvisje te steken en het werk van Katie verder te zetten en vooral … nog verder uit te breiden! Wat veranderde er voor de klantjes? Absoluut niets! Sarah biedt dezelfde vriendelijke en gemotiveerde service en blijft aan de toekomst van aprilvisje timmeren. En Katie … die kijkt toe en ziet dat het goed is.

Veel shopplezier!