Logo Aprilvisje

Aprilvisje in de pers

Erika Van Tielen presenteert: Aprilvisje.

 aprilvisje en grey - 4

Ook in 2016 presenteer ik jullie met veel plezier een reeks prachtige webshops van eigen bodem. En gezien het al (eind) februari is, wordt het nu echt wel hoog tijd voor een eerste naam in dat verse lijstje. Aprilvisje it is. De online winkel van Katie Van Keijenberg. Eén van die mama’s die tijdens haar zwangerschap een lichte shopverslaving ontwikkelde en daarom haar eigen droomwinkel is begonnen. Zoontje Lucas werd geboren op 1 april en zorgde daarmee onbewust voor de leuke naam van de shop.

Katie heeft een hoop originele spullen voor zowel jongens als meisjes in huis. Van fijne, kleurrijke merken als Blade and Rose, Bobux, Loud+ Proud, Organics for kids, Zezuzulla, Pandakids, Zoochini, Play&go, Skiphop,… En daarbovenop is er ook een gevarieerd aanbod aan ondermeer rugzakken, eet-en drinkgerei én super-originele kraamcadeautjes.

Ik heb alvast wat lente-/zomerstuff geselecteerd voor mijn jongens. Twee Coq en Pâte T-shirts en tanktops van het Zweedse Maxomorra. Laat de zon maar komen!

aprilvisje en grey - 11aprilvisje en grey - 6aprilvisje en grey - 8aprilvisje en grey - 9aprilvisje en grey - 3aprilvisje en grey - 1aprilvisje en grey - 2

Katie staat altijd open voor vragen en suggesties. En je bestelling wordt al gratis verzonden vanaf 35 euro.

 

 

hln: 14/12/2015: https://www.hln.be/regio/feesten-in-boutersem/streekproductenkerstmarkt-in-boutersem-p41662/# door Fadi Awad

Streekproductenkerstmarkt in Boutersem

Straffe kerstmarkt¬Ě heette de eerste streekproductenkerstmarkt van de Boutersemse Degustatiegilde. Zaterdag en zondag lokte de markt wat volk naar het buurthuis van Vertrijk. ”
Volgend jaar komt er zeker een kerstmarkt in Boutersem”¬Ě aldus Stijn Devroye van de Boutersemse Degustatiegilde.

Tijdens het aankopen zorgde de kerstman voor ambiance en de dansers van Danshuis brachten verschillende soorten dans o.a zumba, vitaliteit en G-dans.

Blog: Niet Zomaar Saar: https://nietzomaarsaar.be/article/tips-voor-kerst d.d. 29/11/2015

foto gepimpt door Eva Mouton

Cadeautjes krijgen is altijd leuk, maar ik vind cadeautjes kopen en uitzoeken het fijnste wat er is. Sinds ik kinderen heb zijn webshops de ideale zoekmachines voor het uitzoeken van leuke kleding, speelgoed en gadgets. Aprilvisje is één van mijn favoriete webshops. Katie ken ik zelf al een tijdje en haar webshop is helemaal mijn ding. De kleertjes die ze zorgvuldig uitzoekt zijn volledig in eenzelfde Scandinavische stijl. Ze kiest elk kledingstuk alsof ze voor haar zoontje, Lucas zouden zijn. Hierbij enkele toppertjes en dingetjes die ik graag laat tonen door Gijs en Ivonne.

Outfit:

Een leuke foto bezorgen aan je familie is altijd leuk met een origineel kerstattribuut. Toen ik deze longsleeve van Maxomorra zag, wist ik meteen dat het iets voor Gijsje is; kleurrijk, vrolijk en een tikkeltje ‘over the top’. Zeg nu zelf…we houden toch allemaal van Rudolfs rode neusje.

Engeltjes & Maxomorra
Gijsje & Maxomorra

Top Raglan LS Solid Moose – By Maxomorra – € 21,90 incl. BTW

Broekjes voor meisjes staan best stoer, maar zijn niet altijd even leuk of origineel. De leggings van Blade & Rose combineren zo leuk. Dit is al het 3de exemplaartje dat Ivonne zal verslijten. De broekjes zijn stuk voor stuk uniek en hebben leuke kleuren. Je kan ze dragen als broekje of onder een kleedje. Het allerleukste eraan zijn de originele prints op de poepjes. Ik koos voor Ivonne een cupcakeje uit. Snoezig toch ook al is ze een stoer meisje!

Blade&Rose

Legging X-mas Pudding – By Blade&Rose – € 14,90 incl. BTW

Ivonne haat diadeempjes. Hier bleef hij toch 5 secondjes aan.
Blade & Rose
Ook jongens dragen diadeempjes
broer & zus op 1 foto blijkt geen makkelijke opdracht

Om geheel in het thema te blijven kan je de bijpassende sokjes er ook bij nemen. Ik word er helemaal ‘falalalala lalala la’ van. Zou ik mijn kerstboom al zetten of toch maar wachten tot onze heilige man is gepasseerd?

Het nieuwe Poolse merkje Zezuzulla is heel leuk! Mooie, unieke en lieve tekeningen gecombineerd met zachte stofjes en leuke kleuren. Ze dragen fijn, baggy en zijn dus ideaal voor de winter. Het valt iets ruimer maar ik vind het wel leuk dat de trui zo lang valt bij Gijs. Ziet er stoer uit :-).

Zezuzulla

Classic Blouse Brown Bear – By Zezuzulla – € 34,00 incl. BTW

Speelgoed & allerlei

Naast leuke kleertjes vind je in de webshop van Aprilvisje ook ander leuks terug. Wat dacht je van een leuk eetsetje?Een handige drinkbeker ideaal om ergens mee naartoe te nemen. Je kan ineens kiezen voor een bordje met bijpassend bestekje en slabbetje. Of een origineel speelgoedje.
Mee met mama gaan winkelen of even naar het school wandelen door de regen wordt leuker zonder nat te worden. Dat kan wel met een leuk parapluutje! Zo leuk allemaal. Het maakt het kiezen moeilijk!

Zoo Paraplu Bee – By SkipHop – € 14,95 incl. BTW
Skiphop straw bottle – Egel € 7,50 incl. BTW

Zoals je kan zien, zijn de prijsjes ook best interessant! Ik zou zeggen, neem zeker eens een kijkje op haar website of op haar facebookpagina

Benieuwd of de maatjes ideaal zijn voor jou kindjes? Vraag het gerust aan Katie, ze helpt met veel plezier en altijd heel vriendelijk.

Veel shopplezier!

Liefs,

Saar

Het Nieuwsblad: https://www.nieuwsblad.be/cnt/blbbi_01458282  d.d. 05/01/2015 door Benny Bielen