Logo Aprilvisje

Retourneren/Ruilen

Ruilen en retourneren 

Producten aangekocht tijdens de uitverkoop worden niet teruggenomen of terugbetaald.


Ben je niet tevreden over een of meerdere artikel(en) dan kan je deze aan ons retourneren binnen de 14 dagen vanaf ontvangst van het artikel, zonder opgave van redenen.
Wij besteden veel zorg aan uw bestelling en een reden opgeven bij terugzending kan voor ons heel leerzaam zijn voor onze toekomstige leveringen, waarvoor dank.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je Aprilvisje (+32 499 35 07 25 – info@aprilvisje.be – Voorstraat 49, 9970 Kaprijke) via een ondubbelzinnige verklaring
(bv. schriftelijk per post of, bij voorkeur, e-mail) op de hoogte stellen van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 kalenderdagen na de dag waarop je jouw beslissing om de overeenkomst te herroepen aan Aprilvisje hebt meegedeeld,
op uw kosten terugzenden naar ons magazijnadres: Voorstraat 49 – 9970 Kaprijke. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 kalenderdagen is verstreken.

De algemene voorwaarden sluiten volgende zaken uit:
– Uit hygiënische overweging : Ondergoed en badkleding
– Artikelen die beschadigd of gedragen zijn
– Artikelen uit de outlet, lente opruiming en artikelen met kortingen van minstens 40%.
– Gepersonaliseerde artikelen op vraag van de klant


Indien het teruggestuurde product op een of andere manier in waarde verminderd is, behoudt Aprilvisje zich het recht voor om een schadevergoeding te eisen voor elke
waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.”  

Artikelen die ons worden terugbezorgd onder de voorwaarden zoals beschreven hierboven, worden binnen een termijn van tien werkdagen door ons terugbetaald. Verzendkosten, door ons of door jou gemaakt, worden niet terugbetaald, je ontvangt dus de aankoopprijs min het bedrag van de verzendingskosten. Betreft het een artikel dat verkeerdelijk werd geleverd door Aprilvisje, dan nemen wij de kosten voor verzending wel op ons.

Hoe kunt u retourneren/ruilen?

Je moet de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 kalenderdagen na de dag waarop je jouw beslissing om de overeenkomst te herroepen aan Aprilvisje hebt meegedeeld,
De kosten hiervoor zijn voor de koper, terugzenden naar ons magazijnadres: Voorstraat 49 – 9970 Kaprijke.
Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 kalenderdagen is verstreken.
Graag volgende gegevens vermelden : bestelnummer, artikelnaam en uw bankgegevens.

 

De bepalingen van dit artikel gelden alleen indien u uw bestelling in hoedanigheid van consument maakt.