Logo Aprilvisje

Kraamcadeautjes om mee te scoren!

Kraamcadeautjes om mee te scoren!

#1 Kwijlsjaaltjes 

Elke jonge ouder krijgt ermee te maken: tandjes, zever, natte T-shirts, slapeloze nachten.... Aan de slapeloze nachten kan Aprilvisje helaas niet veel aan veranderen, maar de zeverslabjes maken wel komaf met jouw ukkepuk zijn natte T-shirts. Gemakkelijk uit te wassen en opnieuw te gebruiken! Danzij de leuke motiefjes geven ze elke outfit bovendien een hippe toets! 

Bij Aprilvisje vind je de leukste zeverslabjes van Jollein, Elodie Details en het merkje Pigeon terug. De leuke bandana's kan natuurlijk ook gebruikt worden als slab bij het eten. 

 #2 Badspeeltjes 

Niet alle kindjes vinden het leuk om in bad te gaan en soms komen daar ook heel wat traantjes aan te pas. Maak van badderen een extra spetterde belevenis en tover vanaf nu een grote glimlach op het gezicht van je kleintje. Wat zal je ukkepuk een hoop lol hebben met deze leuke badspeeltjes. Badderen wordt nog leuker met het Drip Drip badspeeltje van het merkje Fat Brain Toys of maak je liever zelf regen in bad? Dan kan de regenwolk van Moluk heel wel bij helpen. Deze regenwolk geeft op een fantastiche manier de cyclus van het water weer. 

Ship ahoi! De zeilbootjes van Plantoys zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens een origineel kraamcadeautje! 

En voor de allerkleinste zijn er ook nog de bijtspeeltjes van het merk Tikiri. Zijn kunnen zorgeloos mee in bad! De badspeeltjes zijn gemaakt van natuurlijk rubber. Er zitten geen gaatjes in het ontwerp waardoor bacteriën en schimmels geen kans hebben zich te nestelen. Ideaal dus om in bad mee te nemen! . 

#3 Rammelaars

Een rammelaar is misschien wel het allereerste speelgoed van je baby. Je kleintje gaat op ontdekking en vindt het leuk om naar dingen te grijpen. Voor een baby is een rammelaar elke keer weer een verrassing als het een geluidje maakt. Dat vraagt om nog een keer! 

 

 

Leuke rammelaar Pinguïn van Jollein.

De luche rammelaar is gemaakt van zachte pluche en 13 cm groot.

 

 

 

                     

 

Super schattige houten rammelaar in de vorm van een mammout - Kid's Concept 

 

 

 

Naast rammelaars kan je bij Aprilvisje ook leuke bijtringen vinden. Als de eerste melktandjes doorkomen geeft dat veel ongemak voor je kleintje. Een bijtring is ideaal om het pijnlijke tandvlees van je ukkepuk dragelijker te maken. Bij Aprilvisje vindt je handgemaakte bijtringen van het merkje Liv's Story

 

#4 nachtlampjes  

Een nachtlampje geeft een veilig gevoel en kan je kindje helpen om makkelijk in slaap te vallen. Ontdek al onze nachtlampjes en geef sfeer en magie aan de kinderkamer!  

In onze webshop vindt je verschillende soorten nachtlampjes terug. Verkies je een mooie lamp met snoer voor op het nachtkastje of toch liever een kleine lamp met batterijen dat je kleine ukkepuk kan meenemen als hij/of zij naar het toilet moet. 

 

 

 

 

 

 

Of toch liever een eyecatcher in de kinderkamer? Dan is de vloerlamp Walvis Moby misschien wel perfect om jouw kinderkamer op te fleuren. 

 

 

#5 Eerste schoentjes  

Bij Aprilvisje vind je een ruim aanbod van eerste baby slofjes. We verdelen onder andere de mooie soft soles van Bobux, deze zijn te vinden in allerlei kleuren en printjes. Wil je voor je kleine schat Bobux slofjes in een effen kleurtje of geef je toch de voorkeur aan een leuke print? De softsoles zijn geschikt voor pasgeboren & pré-stappers daarom kunnen eerste schoentjes ook een heel interessant kraamcadeautje zijn! 

Dankzij onbeperkte bewegingsruimte kan de voet met de Soft Soles buigen, grijpen en sterker worden, zodat de juiste fysieke basis wordt gelegd voor een volwassen voet. 

Daarnaast bieden wij ook eerste slofjes aan van het stijlvolle Franse merk Easy Peasy. Easy Peasy is een eco-vriendelijk kindermerk die stijlvolle schoentjes voor kinderen maakt. Alle Easy Peasy slofjes zijn gemaakt van 100% plantaardig leer. 

#6 Slabben

Aangekomen bij nummer 6 op onze lijst voor de leukste kraamcadeautjes. Het voorlaatste ideetje dat we willen meegeven. Uiteraard zijn er nog nog meer ideetjes, maar hopelijk helpen deze ideetjes jullie toch al even op weg. 

Voor nummer 6 hebben we gekozen voor de slabbetjes. Onmisbaar vanaf het allereerste moment. Bij Aprilvisje hebben we verschillende slabbetjes in ons assortiment. Slabbetjes in siliconen, badstof, waterproof ( met mouwen),... 

Slabbetjes met vrolijke printjes van het merkje Jollein, stijlvolle slabben van het merkje Elodie details of misschien zijn de speelse slabben van Mushi misschien wel het ideale cadeau. De laatste slabbetjes zijn perfect te combineren met een bijpassend fopspeenketting, Bibs fopspeen of bijhorende placemat. 

#7 Muziekmobieltjes

Al van bij het prilste begin woren mensen beroerd door muziek, beweging en kleuren. Elk baby'tje is dol op zijn/haar muziekmobiel. Samen ontdekken ze de wereld, wat bovendien de ontwikkeling en de motoriek van je ukkepuk stimuleert. Bovendien zal je kleintje heerlijk slapen als het de zachte deuntjes hoort. 

Zo hierboven hebben we 7 leuke ideetjes meegegeven voor een leuk en origineel kraamcadeautje! Hopelijk hebben we jullie veel inspiratie kunnen bieden!